Beställningsrutiner och priser

Det går att beställa träningsdräkter och vapen genom klubben. Det blir oftast enklare för dig att vi får hem sakerna till träningslokalen så kan du hämta dem där nästa gång du eller ditt barn tränar.

Träningsdräkter för barngruppen beställer vi direkt från Adidas återförsäljare och får dem därför levererade till dörren. Dräkter och vapen för vuxengruppen beställer vi vanligtvis från SBI Sport.

Eftersom vapen är skrymmande i transporten kostar dessa alltid mycket i fraktavgift. Vi försöker därför beställa flera tillsammans så vi kan dela på frakten.

Hur gör jag?
Betala in till klubbens konto BG 5963-6019 eller swish 123 122 9277 enligt nedanstående prislista. Skicka därefter ett mail till linda@borasaikido.se med din beställning. Vi behöver veta:

  • Namn på den som ska ha dräkten
  • Telefonnummer till den som beställer (ex. förälder)
  • Längd på dräkten, ska vara 10 cm längre än personen faktiskt är eftersom dräkten krymper i tvätten. Alltså, om personen är 150 cm lång ska dräkten vara 160 cm.
  • Vilket meddelande som står på överföringen, så vi kan matcha din beställning med betalningen. Skriv gärna personnummer och ex. ”dräkt” som meddelande.

Vad kostar det?

Dräkter för barn 450 kr
Dräkter för vuxna 600 kr
Hakama för vuxna 1000 kr