Uteträning

Nu när vårvärmen har kommit kommer vi att starta upp utomhusträning. Vi följer folkhälsomyndighetens råd och håller distans, och kommer bara till träningen om vi är helt friska. Eftersom vi ska hålla distans till varandra kommer vi enbart att träna vapenträning och då bara övningar som inte innefattar kroppskontakt.

Vi tränar i gi, inte hakama. Är det kallt så klä dig varmt underifrån. Medtag egna vapen. Det går bra att beställa genom klubben. På barnträningen kommer vi enbart att träna med jo (stav). Såga av en rundstav/kvastskaft i höjd med armhålan.

Vi kommer att hålla till på naturreservatet Rya Åsar. Precis när man svänger in på Almenäsvägen finns en informationstavla på vänster sida. Till höger om den går en stig upp till en gräsplan. Där kommer vi att vara.

För att vi ska genomföra träning ska vi vara minst 5 deltagare. Vi lägger ut frågan om deltagande inför varje pass via sms-grupp. Om du inte är med i sms-gruppen, skicka ett meddelande med nummer till oss via Facebook eller maila. Svara senast en timme före träningsstart.

Tisdagar 18:00-19:00 ungdomar och vuxna

Torsdagar 17:00-18:00 barn – 18:00-19:00 ungdomar och vuxna

Välkomna!