Läger i Göteborg med Lewis Bernaldo de Quiros

Aikido Dojo Gamlestaden bjuder in till träningsläger med Lewis Bernaldo de Quiros, 16-17 januari. Se information nedan.

Hello all aikido friends, and a Happy New Year to everybody!
Aikido Dojo Gamlestaden is proud to host a seminar with Lewis Bernaldo de Quiros sensei 6th dan, on the 16-17 January 2016 in Gothenburg (Sweden).  We would like to welcome all aikidoka, regardless of style or rank, to share a weekend of great training, as well as an opportunity to meet old friends and make new ones.  With the registration still open and two weeks to go, the list is filling up quickly. Do not hesitate and kick off the New Year in true aikido spirit! We hope to see you all at the seminar!
More information and registration at http://adg-aikido.se/aktiviteter/deQuiros2016
Aikido Dojo Gamlestaden är stolta över att vara värd för ett läger med Lewis Bernaldo de Quiros, 6 dan. Den 16-17 januari välkomnar vi alla aikidoka, oavsett stil och grad, i Göteborg för att delta i en helg fylld av fantastisk träning, liksom ett utmärkt tillfälle att träffa gamla vänner och lär känna nya. Med två veckor tills lägret går av stapeln finns det fortfarande platser kvar, så tveka inte att starta det nya året i sann aikido-anda! Vi hoppas att vi ses på lägret!
Best regards,
Aikido Dojo Gamlestaden